Nové album Mobyho inspirovali New Order a Depeche Mode. Vyjde již v polovině října

26.09.2016 11:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nedávné singly "Almost Love" a "Don't Leave Me" tak trochu naznačovaly, že se kolem amerického hudebníka Mobyho něco děje. Nyní máme konečně všichni jasno. Hudební chameleon ve vší tichosti připravil nové album, které vydá již v polovině října.

Moby svoji novinku natočil s anonymní partou hudebníků, které říká The Void Pacific Choir. Tuto informaci je třeba brát samozřejmě trošku s nadsázkou, neb stejně jako v případě předchozích alb, i na tuto nahrál většinu hudebních nástrojů on sám. Svoje dvanácté studiové album (pokud nepočítáme letošní čtyřhodinovou instrumentální kolekci "Long Ambients 1: Calm. Sleep", kterou nabídl jako free download na podporu své oblíbené veganské restaurace v Los Angeles) vydá 14. října a pojmenoval jej "These Systems Are Failing".

Moby & The Void Pacific Choir - These Systems Are Failing
© facebook interpreta
Na desce slibuje hudební odkaz svých velkých vzorů, tentokrát zmiňuje především kapely New Order a Depeche Mode. V písních pak hudebník ventiluje věci, které v posledních měsících tíží jeho mozek a trápí jeho srdce. Podivnost názvu desky poodkrývá nejen v krátkém prohlášení, ale i v jakémsi traileru k albu, který najdete pod článkem. Na stejném místě si můžete poslechnout i aktuální singl "Are You Lost In The World Like Me?", která bude každým dnem uvedena do rádiového éteru.

Dodejme, že novinka "These Systems Are Failing" bude k mání digitálně, na vinylu a milovníci CDček budou moci vybírat ze dvou verzí. Ta základní přinese devět písní, deluxe podoba tři bonusové songy, rozsáhlejší booklet a krásný 3D obal.

Kompletní tracklist bude vypadat následovně: Hey! Hey!, Break.Doubt, I Wait For You, Don't Leave Me, Erupt & Matter, Are You Lost In The World Like Me?, A Simple Love, The Light Is Clear In My Eyes, And It Hurts + deluxe bonus tracks: Almost Loved, The Nighttime, Dark Star.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY