Iggy Pop se rozhodl svou koncertní formu zdokumentovat živým DVD

20.09.2016 17:19 - Aleš Lochman | foto: facebook interpreta

Iggy Pop vydal letos výborné album "Post Pop Depression", na kterém spolupracoval s Joshem Hommem z Queens Of The Stone Age. Mnozí tvrdí, že se jedná o jednu z jeho nejlepších nahrávek vůbec, a snad i proto se jejich tvůrce rozhodl písně zdokumentovat živě.

Pokud jste se nemohli zúčastnit pražského (nebo jiného) koncertu z turné, nemusíte zoufat. 28. října totiž vychází záznam s názvem "Post Pop Depression: Live At The Royal Albert Hall", které bude možné pořídit na DVD (+2CD), blu-rayi (také +2CD) nebo v elektronických formátech.

Kromě Joshe Homma se na pódiu po boku Popa objevili další členové Queens Of The Stone Age, jmenovitě Troy Van Leeuwen a Dean Fertita, dále bubeník Matt Helders z Arctic Monkeys a baskytarista Matt Sweeney. Kromě čerstvého materiálu živě zazněly ty největší hitovky, převážně z Bowieho alb "The Idiot" a "Lust For Life". Ostatně, živým provedením písně "Passenger" Iggy Pop na svůj koncertní film láká.

Pro úplnost uvádíme ještě tracklist: Lust For Life, Sister Midnight, American Valhalla, Sixteen, In The Lobby, Some Weird Sin, Funtime, Tonight, Sunday, German Days, Mass Production, Nightclubbing, Gardenia, The Passenger, China Girl, Break Into Your Heart, Fall In Love With Me, Repo Man, Baby, Chocolate Drops, Paraguay, Success.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY