High Contrast mění label a vrací se do Roxy

17.09.2016 18:38 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Miláček českého publika a drum&bassová legenda High Contrast se vrací v prosinci do Roxy. Nový label, nová produkce a brzy i nové album, to jsou změny, které ohlásil High Contrast v průběhu tohoto roku. Týden před Vánoci si všechny tyto novinky budou moci vychutnat fanoušci naživo. Lincolna doprovodí vynikající britský producent a DJ Dimension.

High Contrast plakát
© facebook interpreta
Na přelomu roku 2015/16 nebylo o Lincolnu Barrettovi moc slyšet a šlo s největší pravděpodobností o promyšlený záměr. V průběhu tohoto roku ohlásil velké novinky. Tou hlavní je upsání u nezávislého labelu 3Beat Records a ohlášení nového alba, které je očekáváno do konce tohoto roku. První singl "Remind Me" odkazuje na jeho dřívější produkci plnou pozitivní energie a soulové atmosféry, díky které se dostal do povědomí snad všech drum&bassových fans. Zda půjde o návrat ke klasickému soundu nebo půjde jen o výjimku, zatím zůstává pod přísnou pokličkou.

16. prosince se v Roxy vše bezpochyby dozvíme. Vstupenky jsou k mání v předprodeji za 390 Kč + poplatky na GoOut a Ticketpro, vNoD za zvýhodněných 400 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY