Lady Gaga oznámila název a datum vydání nové desky

15.09.2016 19:53 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Je to sotva týden, co Lady Gaga vypustila nový singl "Perfect Illusion", a oznámila, že nové album vyjde ještě letos. Po pár dnech už ale svým fanouškům svěřila další detaily, včetně názvu, data vydání nahrávky a o chvíli později i jejího obalu.

Lady Gaga - Joanne
© facebook interpreta
Zpěvačka v rozhovoru pro rádio Beats 1 (online rádio Apple Music) sice opět potvrdila, že album ještě není úplně hotové, ale mělo by se tak stát do 48 hodin. Do obchodů se nová kolekce dostane už 21. října pod titulem "Joanne". Pokud vás zajímá, proč novinka ponese zrovna toto ženské jméno, bude to na počest její tety Joanne Germanotty, která zemřela v roce 1974 ve svých devatenácti letech. Její otec má v New Yorku po ní pojmenovanou restauraci a fotografie Joanne se objeví i v bookletu nahrávky. Deska by měla obsahovat jedenáct nebo dvanáct skladeb, deluxe edice pak pravděpodobně čtrnáct.

Lady Gaga prozradila i další informace o tom, kdo se na albu podílel. Kromě již dříve oznámených spolupracovníků to byla třeba skladatelka Hillary Lindsey. A pokud čekáte na videoklip ke zmíněnému pilotnímu singlu "Perfect Illusion", který natočila Ruth Hogben, měl by mít premiéru už velmi brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY