Roxy spouští unikátní program pro fanoušky "My Roxy"

09.09.2016 18:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pražský klub Roxy spouští v rámci své aplikace unikátní věrnostní program pro své fanoušky. Členství v "My Roxy" umožní levnější a přednostní nákup vstupenek, výhodnější jízdy s Uberem nebo např. i exkluzivní soutěže. Za návštěvy, tzv. check-iny, v klubu mohou také fanoušci dostávat další výhody. "My Roxy" funguje čistě v rámci Roxy aplikace pro iPhone a Android. První check-in bude aktivní 16. září na akci s Gregorem Tresherem a první fáze "My Roxy" poběží do konce roku 2016.

Link pro iOS / Link pro Android

Od této chvíle můžete být součástí Roxy více, než kdy předtím. Roxy aplikace obsahuje od září nově i věrnostní systém "My Roxy", pro stávající majitele je třeba jen stáhnout update. "My Roxy" dá fanouškům možnost vědět jako první, co se v klubu chystá, kupovat si zvýhodněné vstupenky, merchandise a třeba jezdit i do Roxy levněji s UBERem. Navíc budou mít možnost sbírat tvz. check-iny za každou návštěvu během podzimní sezóny 2016. Za určité počty návštěv pak budou dostávat další odměny jako např. free drinky, vstupenky na koncerty a parties nebo oficiální klubový merch.

Věrnostní program "My Roxy" bude aktivní pro podzimní sezónu 2016, platí jen pro akce pořádané Roxy a pro návštěvníky s platnou vstupenkou. První check-in bude aktivní 16. září (Gregor Tresher). Další informace a linky na stáhnutí k dispozici zde. Partnery "My Roxy" jsou GoOut, UBER a Staropramen.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY