Na novince Lady Gaga se objeví i Beck či Florence Welch

09.09.2016 12:55 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

V pátek 9. září ráno skončilo čekání všech fanoušků Lady Gaga na její novou hudbu, když zpěvačka do éteru vyslala nečekaně znějící singl "Perfect Illusion". Odklon od tanečního popu se ale s velkou pravděpodobností nebude týkat jen jej, ale i celé připravované desky. Gaga totiž pro britské Radio 1 prozradila několik informací, které to potvrzují.

Výkonným producentem nové kolekce je Mark Ronson a mezi hosty se objevují jména spíše z alternativní scény - Beck, Florence Welch či Father John Misty. Ronson také prozradil, že na zmíněném pilotním singlu hraje na kytaru Josh Homme z Queens Of The Stone Age. Pokud by vás zajímalo, jak je na tom nová deska, pak věřte, že hotová ještě úplně není, ale rozhodně by měla vyjít do konce tohoto roku.

Dokud není vše hotovo, je těžké předbíhat, protože v minulých měsících o nahrávání s Lady Gaga mluvili i její kdysi dvorní producent RedOne, Elton John či Diane Warren, která pro ni napsala už baladu "Til It Happens To You". Jisté ale je, že zpěvačka svým zvukem hodlá pořádně uhnout jinam.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY