Elán nachystal reedici desky "Živých nás nedostanú" a vyrazí na turné po České republice

17.09.2016 12:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slovenská kapela Elán si pro své fanoušky připravila hned několik překvapení. Před pár dny uvedla do rádií nový singl, nachystala reedici dva roky staré desky "Živých nás nedostanú", zmiňovanou nahrávku vydává i na vinylu a ještě za pár dní odstartuje velké turné po České republice.

Deset naložených kamionů, tři pódia, multimediální scéna, přes sto metrů čtverečních projekčních ploch a sto šedesát techniků, kteří budou každý večer všechno stavět. Tak bude vypadat aktuální halové turné nejpopulárnější slovenské kapely, která se kromě tradičních tří největších měst ukáže i na místech, kde patnáct let nehrála.

Do největších hal veze kromě největších hitů a připomínky třicátého výročí od vydání nejúspěšnějšího alba "Hodina slovenčiny" i remasterovanou verzi posledního studiového alba "Živých nás nedostanú", které vyjde 23. září jako komplet dvou CD, ale nově i na vinylu. Reedice desky bude doplněna o nový song "Z tričiek zúri Che Guevara", který si můžete poslechnout níže. Zároveň nabídne i audio záznam dva roky starého koncertu z Bratislavy v rámci turné "Elán Best of vol.2", který je předzvěstí plánovaného vydání tohoto koncertu na DVD.

Elán jen pár dní před prvním koncertem nadcházejícího turné odtajnil i pozice předkapel. Hudebníci v Česku představí populární chorvatskou zpěvačku Ninu Kraljić, která zvítězila v prvním ročníku soutěže Hlas Chorvatska a úspěšně se účastnila i letošní Eurovize. Koncerty otevře česko-slovenská skupina Instinct.

Předprodej na všechny koncerty probíhá exkluzivně v sítí Ticketpro. Pro Plzeň a Prahu je nabízí zároveň i Ticketportal. Dodejme pro úplnost všechny plánované zastávky turné:

23. 9. Karlovy Vary - KV Arena
28. 9. Zlín - Stadion Luďka Čajky
30. 9. Liberec - Home Credit Arena
5. 10. Plzeň . HM Aréna
10. 10. Pardubice - Tipsport Arena
12. 10. Ostrava - Ostravar Arena
14. 10. Brno - DRFG Arena
19. 10. Praha - Tipsport Aréna



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY