Giuseppe Ottaviani vydá nové album již koncem září

04.09.2016 12:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S končícími prázdniny se pomalu ale jistě blíží podzimní trh, který je minimálně v hudební branži tím nejdůležitějším. Jedním z těch, kteří v rámci taneční scény přispějí svojí novou deskou, bude i producent, remixér a DJ Giuseppe Ottaviani.

Giuseppe Ottaviani - Alma
© facebook interpreta
Tento sedmatřicetiletý Ital se během posledních let vypracoval mezi nejúspěšnější zástupce tzv. pure trance. Na svém kontě má doposud přes třicet singlů, několik kompilací a dvě autorské desky. S tou poslední s názvem "Magenta" dosáhl globálního úspěchu i v těch zemích, kde jeho produkci doposud téměř neznali.

A právě na toto tři roky staré album se již 30. září pokusí navázat novinkou "Alma", které vyjde u holandského labelu Black Hole Recordings. Jak sám producent uvádí, půjde o stoprocentně nový materiál, tedy fanoušci na desce nenajdou žádný ze singlů, které Giuseppe poslední měsíce vydal. Jedinou výjimkou je song "Brightheart", který byl zvolen za pilotní singl nového alba. Píseň již má i svůj videoklip, na který se můžete podívat pod článkem.

Dodejme, že ve zmiňované písni si zahostoval zpěvák Christian Burns, dalšími hosty na titulu "Alma" bude legendární německý DJ a producent Paul van Dyk nebo americká zpěvačka Kyler England.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY