John Coffey zahraje na strahovské Sedmičce

05.09.2016 10:16 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Přinášíme všem skvělé zprávy. Po tři čtvrtě roce se John Coffey vrací na strahovskou Sedmičku. Nekonečný proud čisté energie, který z kapely proudil na pódiu, se nyní přetavil do jedenácti písniček, ve kterých rezonuje napětí, pot a inspirace. "Byla to zase fuška, ale skvělá zpráva je, že je deska hotová. Po turné k 'Bright Companions' v roce 2013 jsme prostě začali znovu zkoušet a začali zase od začátku. Dali jsme na dveře zámek a složili pecky, které jsme si přáli slyšet. Natočili jsme muziku, která se nám moc líbí, s příběhy, které chceme lidem vyprávět," vyznává se John.

"The Great News" vznikla v létě roku 2014 ve studio Mailmen Studio’s v Utrechtu v Holandsku pod dozorem amerického producenta Matta Goldmana, který spolupracoval s kapelami The Chariot a Underoath. Spolupráce Goldmana, mistra v zachycení syrové energie na desku, a Johna Coffeyho měla za výsledek nahrávku, která šlape, buší a drtí a nikdy se přitom nerozbředne. Je jako sud energie, které vládnou melodie - jedinečný mix intenzivního ječení a skvělých melodií.

Vydání alba "Bright Companions" (2012) bylo přelomovým momentem pro punkrockovou naději celého Nizozemí. John Coffey opanoval pódium za hlasitého povzbuzování ječícího a řádícího obecenstva a od té doby je to naprosto spanilá jízda.

John Coffey odehráli skvělý koncert v Praze loni v prosinci, nyní se vrací na místo činu 17. září, jako support si přivezou belgické Brutus. Vstupenky za 213 Kč jsou k zakoupení na goout.cz. Na místě v den koncertu za 250 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY