Audioknihy za 149 Kč k pátým narozeninám Audiotéky.cz

04.10.2016 08:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Největší český elektronický obchod s audioknihami slaví v úterý 4. října 2016 pětileté výročí od spuštění e-shopu www.audioteka.cz a uvedení aplikací AUDIOTÉKA umožňujících pohodlný nákup a poslech audioknih v mobilních telefonech s operačním systémem Apple, Android a Windows. Za 5 let existence na českém trhu prodala AUDIOTÉKA přes 300 tisíc audioknih. Aktuálně má AUDIOTÉKA v nabídce více než tři tisíce titulů, což je nejobsáhlejší nabídka na českém trhu.

U příležitosti svých narozenin připravila AUDIOTÉKA pro své fanoušky v úterý 4. října mimořádnou možnost nakoupit na e-shopu všechny audioknihy pouze za 149 Kč. U některých titulů z nabídky tak sleva dosahuje až 90 % z běžné ceny. Sleva je samozřejmě i na největší audioknižní trháky současnosti, mezi které patří životopis "Faktor Churchill", fantasy série "Hra o trůny", historické audioknihy Vlastimila Vondrušky nebo rozhlasové dramatizace Divadla Járy Cimrmana.

AUDIOTÉKA.CZ vznikla jako join ventures mezi polským startupem Audioteka.pl a knižním velkoobchodem PEMIC BOOKS a.s. v roce 2011. Zakladatelem společnosti Audioteka.pl je Marcin Beme, který k narozeninám české pobočky prohlásil: "Jsem mimořádně pyšný, že česká Audiotéka slaví 5. výročí. Domnívám se, že za posledních pět let se nám podařilo zanechat důležité stopy na vydavatelském trhu v České republice. Věříme, že audioknihy jsou úžasným formátem knihy, který může přinést ještě více skvělých příběhů pro ještě více lidí." V současnosti AUDIOTEKA působí na několika trzích v celém světě a stává se lídrem v prodeji audioknih v neanglicky hovořících zemích.

Za posledních 5 let zaznamenaly audioknihy na českém trhu masivní vzestup prodejů, k čemuž přispělo mnoho faktorů. Věříme, že jedním z nich byla i naše aplikace AUDIOTÉKA v chytrých mobilních telefonech, která v dnešní uspěchané době umožňuje pohodlný poslech audioknih při cestování, řízení či běhání. Nyní svou audio knihovnu můžete mít v aplikaci AUDIOTÉKA v kapse ve svém mobilu a poslouchat kdekoliv vás napadne.

K oblíbenosti audioknih přispívá i dynamicky se rozšiřující nabídka titulů českých i zahraničních autorů ze všech žánrů literatury od detektivek až po vzdělávací a jazykové publikace. Mezi více než 150 vydavatelů mluveného slova se v loňském roce zařadila také AUDIOTÉKA, pod jejíž značkou již vyšlo více než 20 atraktivních audioknih.

U příležitosti narozenin AUDIOTÉKA uvede na trh devět novinek, které budou rovněž k dostání za speciální narozeninovou cenu 149 Kč:

Jíst, meditovat, milovat, načetla Kristýna Kociánová - vydavatel AUDIOTÉKA
Pistolník, série Temná věž, načetl Libor Terš - vydavatel AUDIOTÉKA
Rytíř sedmi království, načetl František Dočkal - vydavatel Tympanum
Křest ohněm, načetl Martin Finger - vydavatel Tympanum
Požádej a bude ti dáno, načetla Petra Výtvarová Krausová - vydavatel Synergie
Frankenstein - načetli Robert Mikluš, Petr Pochop, Jan Zadražil - vydavatel Needles
Obr Dobr, načetla Věra Slunéčková - vydavatel Tympanum
Husitská epopej II., načetl Jan Hyhlík - vydavatel Tympanum
Podivná svatba na Lichnici, načetl Jan Hyhlík - vydavatel Tympanum



DOPORUČENÉ ČLÁNKY