Letošní ročník Video Music Awards zahájí Britney Spears

18.08.2016 14:50 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Video Music Awards 2016 se blíží rychlostí světla a už teď je na co se těšit. Bylo oficiálně potvrzeno, že slavnostní ceremoniál, kde budou oceněni umělci za nejlepší hudební klipy, bude otevírat svým vystoupením legendární Britney Spears.

Princezna popu zazáří ve světlech reflektorů v neděli 28. srpna na newyorském Madison Square Garden, kde se celá show koná. Zřejmě vystoupí se svým aktuálním singlem "Make Me" z nově připravované desky "Glory". Organizátoři už nyní vypustili do světa krátký videospot, ve kterém zpěvačka láká fanoušky na slavnostní událost.

"Není to jen pódium, je to příběh," říká Britney a přitom se nám dostávají záběry ze zákulisí, které mají připomenout její ikonická vystoupení, jako například to s plazící se žlutou krajtou, se kterou v minulosti přihopsala na jeviště.

VMA jsou každoročně jednou z největších událostí hudebního světa a letos tomu nebude jinak. Kromě Spears se můžete těšit na spoustu dalších hvězd, jednou z nich bude třeba i Rihanna. Ta si dokonce odnese "Michael Jackson Video Vanguard Award", což je speciální ocenění za přínos hudební kultuře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY