Beyoncé a Jay-Z mají zřejmě společnou desku. Vydána má být koncem srpna

10.08.2016 13:02 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Ve světě se už nějakou dobu šušká, že jeden z nejmocnějších párů hudebního průmyslu Beyoncé a Jay-Z připravuje společné album. Většina z nás na novou desku ani nepomýšlela, protože stále posrkáváme limonádu, kterou nám rapperova manželka naservírovala začátkem roku. Podle posledních zpráv je ovšem na čase se připravit; společná nahrávka má vyjít už tento měsíc.

Zvěsti navíc nabraly na síle, když začátkem týdne na internet unikla několikavteřinová ukázka z nového songu právě od Bey. Klip nechtěně nahrál na Instagram producent Boots, poté ho však ihned smazal. Na svém twitterovém účtu se hájil slovy: "Ten moment, když si neuvědomíš, že Instagram nahrává audio z tvého telefonu, i když kamera je vypnutá."

Samozřejmě nic z toho zatím nebylo oficiálně potvrzeno, takže je vcelku možné, že se jedná o smyšlené fámy fanoušků. Na druhou stranu je Beyoncé známá tím, že své projekty tají do posledního okamžiku. Někteří věří, že dílo manželů by mělo vyjít v pátek 26. srpna 2016, což je týden před tím, než diva vyrazí na další část svého turné. Pokud si vzpomínáte, stejně tak tomu bylo i při vydání desky "Lemonade".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY