Lenny láká na debut "Hearts" krásnou baladou "My Love"

19.08.2016 10:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již informovali, za pár týdnů se konečně dočkáme debutového alba od Lenny. Desku "Hearts" půvabná zpěvačka vydá v druhé polovině září a jen pár dní poté se rozjede na své první velké turné, které bude čítat osm zastávek. Z rádií nyní můžeme slýchat především její dravý singl "Hell.o", který je aktuálně šestou nejhranější českou písní v našich rádiích, do éteru se však pomalu ale jistě tlačí i novinka "My Love".

"Jsou písničky, které vznikají roky, a pak ty, které jsou hotové za dvacet minut. 'My Love' je jedna z takových věcí, protože jsem přesně věděla, co v ten moment cítím a jak to chci říct. Od začátku mi bylo jasné, že písnička musí zůstat co nejjednodušší a čistá. Ondra Fiedler pak pod svou taktovkou zcela pochopil, jak skladbu produkčně podchytit," vysvětluje Lenny vznik novinky.

A nezbývá než souhlasit. Song "My Love" zaujme svou nádhernou křehkostí, od prvních tónů z písně cítíte silné emoce a jakousi opravdovost. To celé umocňuje i nenáročné a vcelku nestandardní video, které bylo sice pořízeno s minimálním úsilím a náklady, přesto bylo docíleno maximálního efektu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY