Sophie Ellis-Bextor láká songem "Come With Us" na nové album "Familia"

29.07.2016 16:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak už od nás víte, začátkem září se můžeme těšit na nové album zpěvačky Sophie Ellis-Bextor. Její novinka "Familia" bude již druhou deskou, kterou si vydává na vlastním labelu a fanoušci si ji budou moci koupit jak digitálně, tak i na CD a vinylu. Všem jedenáct nových písní si Sophie napsala sama, o produkci se postaral Ed Harcourt, který se sedmatřicetiletou Britkou vybral song "Come With Us" za pilotní singl.

Sophie krátce po vydání alba "Wanderlust" naznačovala, že se na další desce chce hudebně přiblížit svým sólovým začátkům, tedy například hitům "Murder On The Dancefloor" nebo "Take Me Home". A rozhodně nemluvila do větru, protože "Come With Us" přesně tyto zmiňované singly trošku připomíná. Příjemnou popovou píseň s chytlavým refrénem už po prvním poslechu nedostanete z hlavy, a to i přesto že (bohudík) postrádá prvoplánovou kýčovitost.

Až téměř taneční song s funky nádechem doprovází nenáročný, leč dostatečně efektivní vizuál, který zpěvačka postavila na barvičkách a výrazném líčení. Někdy prostě stačí hodně málo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY