Šest kapel v čele se Sunflower Caravan vystoupí v rámci festivalu na Vltavské

30.07.2016 10:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zahrada bývalé železniční celnice poblíž stanice metra Vltavská bude v neděli 14. srpna dějištěm hudební akce Hudba s párkem a hořčicí, která během dosavadních tří ročníků získala četné příznivce a stihla tak založit tradici příjemného hudebního festivalu v centru metropole. Od 15 do 22 hodin se tu vystřídají hudební uskupení Tajné Slunce, My3Avi, The Odd Gifts, Neue Mädchen, Red Baron Band a jako vyvrcholení akce Sunflower Caravan.

Svůj název dostal tento letní festiválek od faktu, že vstupenka v ceně sto padesáti korun návštěvníka opravňuje ke konzumaci jednoho párku s hořčicí, půllitru piva a samozřejmě libovolného množství hudby. Nabídka občerstvení bude ovšem podstatně širší.

Kromě hudební produkce pořadatelé také nabízejí bohatý doprovodný program, a to hry pro děti (ty do patnácti let mají vstup zdarma), výtvarné dílny nebo tetování jaguou. "V minulých letech si u nás kromě svých oblíbených kapel návštěvníci nejvíce pochvalovali dobrý zvuk, pestrý program nejen pro děti a přátelskou atmosféru celého festivalu. Toto vše našim návštěvníkům nabízíme samozřejmě i v roce letošním. Kvalitní ozvučení zajišťuje náš největší sponzor - firma Quix. Loni nás počasí pěkně vypeklo (a to doslova, teplota v Praze dosahovala až k 35° C), letos doufáme, že bude počasí příznivější. Za tři roky jsme zatím nezažili déšť, ale tuto variantu si vůbec nepřipouštíme," říká zakladatelka festivalu Zuzana Špalová.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY