Spotify: miliony skladeb zadarmo do mobilu i do počítače

25.07.2016 10:22 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Rock i metal, české i zahraniční kapely. To vše a řadu dalších interpretů najdete v hudební aplikaci Spotify. Ta vám umožní poslouchat jakoukoli muziku, aniž byste si písničky museli složitě stahovat do mobilu. V síti O2 vám poslech hudby teď navíc nebude spotřebovávat žádná data z vašeho tarifu.

Operátor O2 totiž právě odstartoval exkluzivní spolupráci se Spotify - světovou jedničkou v hudebním streamingu. Díky tomu můžete mít všechny svoje oblíbené písničky neustále u sebe. Třicet milionů skladeb můžete poslouchat zdarma a kdykoli ve svém mobilu nebo tabletu. V síti O2 vám to navíc nebude spotřebovávat žádná data.

Co je to Spotify?

V hudební aplikaci Spotify najdete 30 milionů skladeb od nejpopulárnějších českých i světových zpěváků. Můžete si přehrát své oblíbené hity nebo objevovat písničky, které ještě neznáte, a vytvořit si z nich svůj soukromý playlist. Každé pondělí na vás navíc bude čekat osobní playlist sestavený na míru podle toho, jaký typ hudby posloucháte. Kromě písniček od konkrétních interpretů nabízí aplikace stovky playlistů pro každou příležitost – třeba na běhání, na cestování autem nebo pro chillout. Všechny potřebné informace a návod k aktivaci najdete na webu www.o2.cz/spotify.

Spotify Premium na čtvrt roku bez měsíčního poplatku

Kromě toho, že v síti O2 vám Spotify nebude až dva roky spotřebovávat žádná data, dostanete na tři měsíce zdarma verzi aplikace Spotify Premium. V té vás nebudou otravovat žádné reklamy, můžete neomezeně přeskakovat skladby a poslouchat svou hudbu také v offline režimu, třeba v metru. Všechny potřebné informace najdete na webu www.o2.cz/spotify.

(Placená inzerce) Advertisement


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY