Ivan Moody z Five Finger Death Punch se v klipu "I Apologize" omlouvá u náhrobků rockových legend

24.07.2016 18:38 - Ondřej Hricko | foto: Čestmír Jíra / musicserver.cz

Americká parta Five Finger Death Punch slaví se svým loňským počinem "Got Your Six" poměrně velký úspěch. Konečně se téhle testosteronem napumpované partě povedlo dobýt i do té doby pro ně neprobádané území Evropy. Jen v České republice se objevili již třikrát, přičemž naposledy na letošním ročníku festivalu Rock for People.

Z poslední desky pochází i skladba "I Apologize", ke které kapela natočila skutečně silný emotivní videoklip. Zpěvák Ivan Moody se v něm prochází po hřbitově plném zesnulých hudebních legend, jako Janis Joplin, Jimi Hendrix, Elvis Presley, Sid Vicious, Lemmy Kilmister či Scott Weiland. Sám pak pod pomníkem se svým jménem a datem narození kope nový hrob. Klip dostává další rozměr ve chvíli, kdy do hrobu odhazuje placatku s alkoholem a s textem "I Apologize" na rtech.

Ivan Moody se totiž již delší dobu potýká se závislostí na alkoholu. On i ostatní členové kapely tuto skutečnost nikdy netajili, naopak se snažili situaci řešit. Osobitý frontman se ze závislosti dokonce léčil minulý rok v léčebně. Doufejme, že tento boj na rozdíl od jiných rockových veličin ustojí a druhé datum na náhrobku se jménem Ivan Moody hned tak nepřibude. Každopádně za tento osobní a emotivní klip sklízí Moody a jeho parta obdiv. Navíc i jinak průměrnější píseň nyní vyznívá podstatně úderněji.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY