CHVRCHES a Hayley Williams získají v "Bury It" animovanou podobu

15.07.2016 11:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V září minulého roku vydala synthpopová trojice CHVRCHES své druhé studiové album "Every Open Eye", za které sklidila velmi pochvalné recenze. Už před vydáním svoji novinku propagovali s velkou intenzitou a chrlili jeden singl za druhým. Nyní bylo ale přes půl roku kolem tria z Glasgow naprosté ticho. Až do června, kdy představili novinku "Bury It".

Ta je na zmiňované desce samozřejmě taktéž k nalezení, i když ne v této podobě. Kapela ponechala příjemně pulzující elektronický podklad, ale na novou verzi songu si pozvala i zpěvačku Hayley Williams z formace Paramore. Její účast už tak hitové písní rozhodně neuškodila, ba naopak ji posouvá ještě o trochu výš. Holkám totiž hlasy skvěle ladí, bylo by tak naprosto pošetilé, kdyby po singlu "Bury It" rádia okamžitě neskočila.

Pomyslný potlesk si zaslouží i roztomilé animované video, ve kterém si všichni čtyři hlavní protagonisté přiřkli nadpřirozené schopnosti. Na kreslený vizuál se moc hezky kouká a je až k nevíře, s jak minimálním úsilím CHVRCHES dosáhli téměř maximálního efektu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY