To nejlepší z trance přináší nová kompilační řada "Prism"

14.07.2016 17:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

DJské kompilace jsou v zahraničí stále populárnější, a tak není divu, že se v poslední době objevilo hned několik nových kompilačních řad. Jednou z těch nejnovějších, které budou do budoucna mapovat to nejnovější z trance, je kompilace pojmenovaná "Prism".

Pro první díl, který přináší dva disky, byl angažován italský DJ, producent a remixér Alex Di Stefano a jeho skotský kolega Mark Sherry. Pánové vybírali z více než stovky tracků, z kterých nakonec vybrali dvaačtyřicet kousků. Mezi nimi nechybí nejen novinky z produkce obou DJů, ale taktéž aktuální hity od Ferryho Corstena, Cosmic Gate, Aly & Fila, Maura Picotta, Solarstone, Sunscreem, Heatbeat, Bryana Kearneyho & Willa Atkinsona, Joint Operations Centre, Maxe Grahama či Seana Tyase.

Kompilace "Outburst Records Presents Prism Vol. 1 - Mixed By Mark Sherry & Alex Di Stefano" vyšla digitálně i fyzicky a díky distribuci bude k mání v druhé polovině července i v našich obchodech s hudbou. Pokud nechcete čekat, pořídit si můžete mimo jiné zde. Než tak učiníte, můžete si udělat obrázek o obsahu poslechem krátkého sampleru pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY