Shawn Mendes si v "Treat You Better" hraje na zachránce

13.07.2016 11:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Je to jen pár dní, co jsme přinesli první informace o nové desce "Illuminate" kanadského zpěváka Shawna Mendese, kterou tento sedmnáctiletý idol dívek hodlá vydat v druhé polovině září. Zároveň jsme zmiňovali, že se brzy dočkáme videa k pilotnímu singlu "Treat You Better". A vzhledem k tomu, že kolem zmiňované písně začíná být i v rádiích dost živo, nenechal klip na sebe opravdu dlouho čekat.

Shawn si v písni a potažmo i ve videu vzal na paškál téma, které před časem proběhlo i americkými médii. Údajně až milión a půl amerických dívek zažívá ve svých prvních vztazích fyzické násilí nebo psychický teror, ale následně má strach svého partnera opustit. Dotyčné dívky se tak dostávají do začarovaného kruhu, z kterého není lehkého úniku.

Mnoha se to bohudík nakonec povede, a to díky všímavému okolí a nejbližším přátelům. A právě jednoho takového všímavého kamaráda si zahrál i sám Shawn. Zda se úkolu zhostil obstojně a vizuál tak napomůže úspěchu písně, se můžete podívat níže. My jsme vcelku spokojeni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY