Bryan Adams si do "Don't Even Try" pozval komika Davida Walliamse

10.07.2016 14:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již před časem konstatovali, Bryan Adams zahalil všechny aktivity jeho poslední desky "Get Up!" do černobílých vizuálů. Důvod je prostý - je milovníkem černobílých fotek a klipů, a vzhledem k tomu, že v souvislosti s posledním studiovým albem vzal veškeré tyto úkony na svá bedra, byla jeho volba naprosto logická. Nejinak je tomu i v případě videa k písni "Don't Even Try", již čtvrtého songu, ke kterému za poslední rok zveřejnil klip.

I tentokrát mu stačilo bíle pozadí, on sám tradičně v tmavém obleku a bílé košili a většinu aktivit a toho, co má klip činit atraktivním, opět ponechal na hostech. Tím hlavním je v novém klipu britský komik David Walliams, který je veřejnosti aktuálně povědomý nejvíce jako porotce soutěže Britain's Got Talent. Ten se do role hippie rockera vžil naprosto spontánně a přirozeně, že celý scénář vizuálu je tak čistou improvizací, která sice vcelku baví, ale bohužel nepřináší žádný okamžik překvapení.

Nepomůže tak ani krátký výstup Bryanovi skladatelského kolegy Jima Vallance či britské modelky Danielle Sharp. Zbývá tedy jen doufat, že nás kanadský rocker pobaví víc 5. října, kdy přijede své nové album představit do pražské O2 areny. Lupeny na jeho show seženete v předprodejích sítě Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY