Lindsay Lohan plánuje návrat na hudební scénu s novým albem

24.06.2016 17:32 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Kdo by si pomyslel, že právě Lindsay Lohan oznámí hudební comeback. Herečka prozradila během online chatu plány ohledně další desky pro Universal a Motown. Do nové hudby se pustí hned, co dokončí album její sestra. Ali Lohan údajně miluje zpěv a zní jako Adele s příměsí Etty Jones. Ačkoliv v produkci desky Lohan nic nebrání, přiznala, že chce dát sestře šanci prorazit.

Třetí studiové album potěší především fanoušky, kteří si zrzku pamatují z období, kdy se jí dařilo vše, na co sáhla. V roce 2004 se po úspěšných béčkových komediích rozhodla zabrousit do hudebních vod, jako ostatně mnohé Disney hvězdy s ucházejícím, leč tuctovým hlasem.

Z debutového alba "Speak" připomeňme singl "Rumors", v němž se vypořádala s otravnými novináři a pomluvami, které kolují. O rok později vydala elpíčko "A Little More Personal", jež se ve své době vyšplhalo na dvacátou příčku Billboardu.

Poté zavládly odvykací kúry, soudní procesy, skandály a ticho. Chaos však nyní zpěvačka vyměnila za prozatímní klid a spokojenost po boku ruského podnikatele. O tom, zda bude třetí album zavánět popem z počátku milénia, můžeme zatím jen spekulovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY