Roger Shah namíchal již sedmý díl kompilace "Magic Island: Music For Balearic People"

24.06.2016 14:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent Roger Shah se v průběhu posledních několika let vyprofiloval mezi jednoho z nejuznávanějších zástupců elektronické scény, který ve svých setech prezentuje především melodický trance a chill out. Díky tomu mají velký komerční úspěch i jeho namíchané kompilace. Tu nejnovější uvádí na trh právě v těchto dnech.

Již sedmý díl řady "Magic Island: Music For Balearic People" přináší opět dva DJské sety, na jejichž obsahu Roger pracoval již od ledna. Měl z čeho vybírat, neb na kompilaci zařadil nejen nejúspěšnější skladby z jeho stejnojmenné rádiové show, ale v mnoha případech i exkluzivní tracky producentských kolegů, kteří je uvolnili exkluzivně právě pro titul "Magic Island Vol. 7 - Music For Balearic People Mixed By Roger Shah".

Ten je digitálně v prodeji od sedmnáctého červnového dne, o týden později (dnes) se dočkají i milovníci fyzických nosičů. Mezi pětatřiceti songy najdeme nejen nové věci z produkce Rogera Shaha, ale i novinka například od Sunbrothers, Clarks nebo CJ Seven.

Kompilace, která se dle autora poslouchá nejlépe při západu slunce, bude k dostání od července i v českých obchodech, a to díky distribuci. Kdo by nechtěl čekat, objednat si ji může například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY