David Guetta nezklamal. Jeho fotbalová hymna "This One's For You" se povedla

13.06.2016 13:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

To, že autorem hymny letošního ročníku fotbalového mistrovství Evropy bude David Guetta, se ví již pěkně dlouho. DJ a producent na svoji novinku "This One's For You" lákal několikaměsíční mediální kampaní, díky které se fanoušci z celého světa mohli zapojit do samotného procesu natáčení písně. Hlavním partnerem mu ve zmiňovaném songu byla osmnáctiletá švédská zpěvačka Zara Larsson, která se postarala o vokály.

Poté, co byl song před pár týdny poprvé představen, dostalo se mu další formy propagace, a to prostřednictvím Davidova kolegy, francouzského DJ Snakea, který Guettu nařkl z plagiátorství jeho loňského hitu "Lean On". Ať už celá záležitost dopadne jakkoliv, píseň "This One's For You" rozhodně patří k tomu lepšímu, co Guetta v poslední době vyprodukoval.

Chytlavý beat ve středním tempu, vlezlá melodie, do které hlas půvabné Švédky velmi dobře zapadá a hlavně oslavný together refrén fungují skvěle. Celý dojem ještě výborným způsobem umocňuje doprovodné video. V něm tvůrci sází na desítky indicií spojující celou Evropu a svět a zároveň vyvolávající pocit, že jsme všichni stejní. To ale bohužel události posledních měsíců zrovna nepotvrzují.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY