The Veronicas jsou zpět na hudební scéně. Pořád to mají v krvi

11.06.2016 14:00 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Je to téměř dva roky, co o sobě dalo světu znovu vědět australské duo The Veronicas. Největšího úspěchu dosáhlo v roce 2007, kdy se z jeho "Untouched" stal globální hit. Poté dominovalo znovu s "You Ruin Me", ovšem pouze ve své domovině. Od té doby jako by se vypařilo z povrchu zemského. Avšak nyní jsou identická dvojčata Lisa a Jessica zpátky na scéně a svůj návrat se rozhodla zpečetit novinkou "In My Blood".

Veroniky se na svých posledních singlech snažily experimentovat s hudebními žánry jako je dubstep nebo techno. To jim moc slávy nepřineslo, a tak není divu, že se vrací ke směsi elektra a popu tak, jak jsme od nich z minulosti zvyklí. To jim očividně sedí nejlépe a aktuální novinka to pouze potvrzuje. Song se rozjíždí pianem, na které se postupně nabalují taneční beaty. Celé to má pohodovou a taneční atmosféru. V refrénu opakované "In My blo-o-o-o-o-od" se rychle zaryje do hlavy, a tudíž se dá očekávat, že by holky mohly mít další mezinárodní hit. Dvojice si určitě za svůj počin zaslouží minimálně 7 bodů.

Děvčata se také nechala slyšet, že inspirací pro tenhle song je láska na první pohled. "In My Blood“ je prvním singlem z nové desky, kterou duo chystá vydat do konce roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY