Paul Simon zahraje na podzim v Praze. V říjnu tu odstartuje evropské turné

31.05.2016 12:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Třetí červnový den vyjde dlouho očekávané nové studiové album Paula Simona s názvem "Stranger To Stranger". Kromě toho ale zpěvák letos vyjede na velké evropské turné, které v říjnu odstartuje právě v České republice.

Simon právě absolvoval sérii úspěšných koncertů v USA a poslední květnový den se rozhodl fandy potěšit i kompletními informacemi o evropském turné. To bude odstartováno 17. října právě v pražské O2 areně. Paul následně vystoupí i v Německu, Švédsku, Norsku, Dánsku, Nizozemí, Belgii, Francii, Švýcarsku, Španělsku a Velké Británii. Koncertní turné, které bude čítat devatenáct zastávek, pak zakončí 21. listopadu v Irsku.

Návštěvníci koncertů se mohou těšit na Paulovo dvouhodinové vystoupení, během kterého zazní nejznámější skladby jeho dlouholeté a úspěšné kariéry, ale samozřejmě dojde i výběr písní z nového alba "Stranger To Stranger", které bude již třináctým sólovým počinem této americké legendy.

Vstupenky budou ke koupi v síti Ticketportal, a to v cenových relacích 1 790 až 2 390 Kč. Členové Live Nation klubu mohou začít s koupí již nyní (předprodej odstartoval 31. května v 11:00 hodin a skončí 1. června v 18:00 hodin). Oficiální předprodej pak bude zahájen 2. června v 9:00 hodin ráno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY