takhle Bieber popisuje letošní Billboard Music Awards - musicserver.cz">

"Falešné úsměvy a kritika umělců," takhle Bieber popisuje letošní Billboard Music Awards

25.05.2016 10:48 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Miláček všech dívčích srdcí Justin Bieber zřejmě nezvládá přechod do světa dospělých úplně lehce. Nedávno jsme vás informovali o tom, že se zpěvák cítí jako zvíře v kleci a nyní se Justin vyjádřil k letošním Billboard Music Awards, které se konaly o víkendu v Las Vegas. Navzdory tomu, že zvítězil v kategorii nejlepší mužský umělec, se nejedná o zrovna příjemné sdělení.

"Nechci se dotknout nikoho z těch, co stojí za těmihle cenami a mají na starost jejich chod. Nic proti vám, lidi, ale necítil jsem se tam dobře." Takovými slovy začíná Justinova zpráva na jeho instagramovém účtu. Dle zpěváka se celým večerem šířila faleš a kritika proti ostatním umělcům, kteří na cenách vystupovali. Rovněž si hoch stěžuje na to, že velké množství lidí přichází na tyhle typy kulturních akcí pouze s vizí zviditelnit se před kamerami. "Když se podívám do publika, vidím spoustu falešných úsměvů, které když zabere fotoaparát, vypadají šťastně." Zároveň ale dodává: "Jistě jsou tam i tací, kteří jsou opravdu hrdí na druhé, takže nechci házet všechny do jednoho pytle. Jen komentuji drtivou většinu."

Bieber momentálně jede šňůru koncertů v Kanadě jako součást svého světového turné "Purpose World Tour", se kterým 12. listopadu 2016 zavítá i do Prahy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY