Gold Panda opět cestuje, s novou deskou se zastaví i v Praze

22.05.2016 18:47 - Dan Hájek | foto: Laura Lewis

Od vydání alba "Half Of Where You Live" letos utekly tři roky. Gold Panda mezitím pobýval na několika místech, včetně Japonska, Berlína a Londýna. Na natáčení novinky "Good Luck And Do Your Best" se však vrátil do domovského Chelmsfordu a v maximální míře infiltroval vzpomínky na milované Japonsko (samotný název prý vzešel z pozdravu jednoho nejmenovaného tamního taxikáře), které se promítly i do již uvolněných skladeb "In My Car" a "Time Eater". "Good Luck And Do Your Best" doveze i do Prahy, přesněji se 30. září zastaví ve smíchovském klubu MeetFactory.

Gold Panda - Good Luck And Do Your Best
© facebook interpreta
Gold Panda popisuje hudební pouť k třetí desce jako určitý návrat ke kořenům, k chválenému debutu "Lucky Shiner". Opustil tedy potemnělé krajinomalby ze zmíněné "Half Of Where You Live". Finální fáze a mix kompletu probíhala ve studiu Luke Abbotta a videoklip ke kompozici "Time Eater" vznikal v režii izraelského výtvarníka Ronniho Shendara, který poskládal záběry natočené v New Yorku, Las Vegas, Berlíně, Kolíně nad Rýnem a Hong Kongu (naleznete jej na konci článku). Albovou novinku zdobí i celkem netradiční obal (k vidění nalevo).

"Good Luck And Do Your Best" vyjde již v pátek 27. května u labelu City Slang a bude čítat celkem jedenáct tracků: Metal Bird, In My Car, Chiba Nights, Pink And Green, Song For A Dead Friend, I Am Real Punk, Autumn Fall, Halyards, Time Eater, Unthank, Your Good Times Are Just Beginning.

Pokud máte rádi speciální release bundly, včetně hezkého trika, zkuste navštívit tento obchod. Lístky na jeho pražské vystoupení v MeetFactory můžete zakoupit v klasických předprodejích nebo přímo na stránkách klubu.

Update: Koncert britského producenta Gold Panda v MeetFactory se bohužel ruší z rozhodnutí účinkujícího. Je nám to velmi líto. Všechny vstupenky lze vrátit v místě jejich zakoupení. O náhradním termínu jednáme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY