Sólová tvorba Harryho Stylese údajně pošle fanoušky do kolen

23.05.2016 18:47 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Harry Styles nehodlá za svým bývalým kolegou Zaynem Malikem zaostávat. Mimo působení v kapele totiž hvězda z One Direction už několik let nahrává sólovou hudbu, a to ve spolupráci se zpěvákem Snow Patrol Johnnym McDaidem. Není divu, že Styles nezaváhal a ihned se pustil do příprav své vlastní hudby. Ačkoliv Zayn zvládá (show)business vystupování s přehledem, pohledy fanoušků vždy směřovaly především směrem k vlasatějšímu členovi kapely.

Už když se skupina rozhodla pro pauzu ve vystupování, dvaadvacetiletý Styles pracoval na individuálních projektech, které zahrnovaly i natáčení pro film. McDaid stihl tisku sdělit, že se mladý zpěvák minutu od minuty lepší a jeho talent bude fanoušky šokovat.

Zpěvák Snow Patrol je uveden u spoluautorství u skladeb, jejichž názvy byly veřejnosti známy již v prosinci. Fanoušci se můžou těšit třeba na "Already Home", "Coco", "Endlessly" a "5378 Miles".

Album Zayna vyletělo na moment do výšin žebříčků a také z nich zanedlouho opět spadlo. Otázkou tedy zůstává, zda se Harry Styles dočká s prvním sólovým počinem podobně intenzivního, leč pomíjivého přijetí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY