Kesha dostala zákaz vystupovat na Billboard Music Awards

19.05.2016 09:32 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Letošní předávání cen Billboard Music Awards se rýsuje jako velká hudební událost. Celou show bude otevírat vystoupení největších hitů Britney Spears, dále by měla vystoupit třeba Rihanna, Justin Bieber, Celine Dion, Madonna a spousta dalších hvězd. V původním plánu se také počítalo i se zpěvačkou Keshou, ovšem ta na akci nakonec kvůli sporu s Dr. Lukem vystupovat nebude.

Rychlé připomenutí pro čtenáře, kteří netuší, o co jde. Americká zpěvačka Kesha se dostala do soudního sporu s producentem Dr. Lukem, kterého obviňuje ze sexuálního, ústního a citového vydírání. Ten vše samozřejmě popírá a soudní řízení zatím vychází v jeho prospěch. Ten největší háček je v tom, že producent drží zpěvačku v pomyslné kleci, poněvadž je mu upsána dlouhodobou smlouvou, tudíž nemůže nahrávat novou muziku nikde jinde než u něj.

Nyní se Sony Music společně s Dr. Lukem rozhodli, že jí přes předchozí povolení neumožní, aby mohla tento víkend vystupovat na slavnostním hudebním večeru ve Vegas. Zřejmě měli podezření, že její vystoupení by mohlo házet negativní světlo na aktuální rozepře, které mezi sebou vedou.

Kesha se však na svém na svém instagramovém účtu hájí, že její vystoupení mělo být úplně jiného rázu. Chystala se vystupovat se songem "It Ain't Me, Babe" od Boba Dylana. "Nemělo by to nic společného s Dr. Lukem. Nikdy bych nevyužila jeho obrazu a v žádném případě bych nemluvila o něm nebo snad o našem právním sporu. Prostě jsem jen chtěla zazpívat písničku, a vzdát tak poctu umělci, ke kterému jsem od mala vzhlížela," napsala zdrcená zpěvačka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY