Lanugo sfoukne deset svíček

15.05.2016 17:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lanugo, jedna z nejvýraznějších kapel české nezávislé scény, oslaví 9. června desáté narozeniny v klubu Cargo Gallery. Formace, jejíž koncerty jsou známé svou magickou uhrančivou atmosférou, pro tuto příležitost vybrala průřezový repertoár.

Producent Viliam Béreš o akci říká: "Bylo překvapivě vzrušující znovu procházet naše desky a vybírat tracky do narozeninového playlistu. Podobalo se to trochu listování fotoalbem, kdy na vás z každýho obrázku vykoukne nějakej příběh a dávno zapomenutá radost nebo běs a člověku naskočí husí kůže nebo zůstane pitomej úsměv na tváři. Lanugo je pro nás všechny jako rodina nebo Bratrstvo kočičí pracky, takže emocí je vždycky ve vzduchu jak peří při polštářový bitvě."

Zpěvačka kapely Markéta Foukalová dodává: "Od srdce vás všechny zveme na oslavu našich narozenin! Koncert to bude dobrodružný, protože zazní i písničky, který už jsme skoro zapomněli. Přijde si zahrát nejen dechová sekce z Bucinatores, ale i trumpetista Míra Hloucal, který s námi čtyři roky hrál a patří k nám. Prostě se projdeme krajinou Lanugo a trošku si zavzpomínáme. Rozhodně ale bez patosu."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY