Twenty One Pilots se opět zastaví v Praze

10.05.2016 10:46 - Tisková zpráva | foto: Barbora Hrdá

Americké duo Twenty One Pilots se vrací do Prahy. Jejich minulé pražské vystoupení bylo vyprodané čtvrt roku dopředu. Koncert proběhne ve Foru Karlín 4. listopadu 2016. Cena vstupenky je 830 Kč a exkluzivní předprodej bude spuštěn ve čtvrtek 12. května v 10 hodin v omezeném množství na webu fource.cz. Od 13. května budou vstupenky k dispozici také na GoOut.cz a prostřednictvím sítě Ticketpro.

Twenty One Pilots jsou Tyler Joseph a Josh Dun, hudební duo pocházející z amerického Ohia. Minulý rok vydali v pořadí již čtvrté album "Blurryface", které sklidilo mnoho pozitivních reakcí. Píseň "Stressed Out" se umístila na druhé příčce Hot 100 hudebního žebříčku Billboard a na Spotify má přes 330 milionu poslechů.

Do Prahy se dvojice vrací v rámci světového turné s názvem EMØTIØNAL RØADSHØW, které je v Americe již zcela vyprodané. Tvorba Twenty One Pilots je velmi specifická, tvořena chytlavými elektro indie popovými melodiemi s nádechem hip hopu. Díky upřímnému projevu, osobitosti a jedinečnosti si skupina vytvořila pevnou fanouškovskou základnu po celém světě - v České republice nevyjímaje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY