Metallica zveřejnila o nové desce všechny detaily

19.08.2016 11:35 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Celých osm let si fanoušci Metalliky museli počkat na opravdového řadového nástupce desky "Death Magnetic" z roku 2008. Po letech smíšených informací ze studia je nyní konečně oficiální, že nová kolekce ponese název "Hardwired…To Self-Destruct" a syrově tepat do uší nám bude od 18. listopadu. Pilotní singl a klip "Hardwired" jsme vám už představili, nyní nabízíme informace o celé nahrávce.

Metallica - Hardwired…To Self-Destruct
© facebook interpreta
I když má pilotní singl pouhé tři minuty, nové album, které produkoval Greg Fidelman za spolupráce Hetfielda a Ulricha, se bude rozprostírat na dvou nosičích a téměř osmdesáti minutách. Dá se tak předpokládat, že dalších jedenáct položek bude mít výrazně delší stopáž, jak je u kapely ostatně zvykem. Příznivci si novinku budou moci samozřejmě pořídit v několika různých formátech, kromě zmíněného 2CD také na vinylu či digitálně. Deluxe edice bude obsahovat i třetí disk, kde kromě starší skladby "Lords Of Summer" najdeme i nálože původních kytarových riffů, z nichž nakonec vznikly finální skladby.

Tracklist "Hardwired…To Self-Destruct" bude následující: CD1: Hardwired, Atlas, Rise!, Now That We’re Dead, Moth Into Flame, Am I Savage?, Halo On Fire / CD2: Confusion, Dream No More, ManUNkind, Here Comes Revenge, Murder One, Spit Out The Bone / CD3 (deluxe): Lords Of Summer, Riff Charge (Riff Origins), N.W.O.B.H.M. A.T.M. (Riff Origins), Tin Shot (Riff Origins), Plow (Riff Origins), Sawblade (Riff Origins), RIP (Riff Origins), Lima (Riff Origins), 91 (Riff Origins), MTO (Riff Origins), RL72 (Riff Origins), Frankenstein (Riff Origins), CHI (Riff Origins), X Dust (Riff Origins).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY