Kesha se za pomoci Zedda vrací v "True Colors"

30.04.2016 17:53 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kesha je už téměř tři roky uvnitř bubliny soudních sporů ohledně sexuálního obtěžování / otrocké smlouvy s Dr. Lukem, během níž nemůže nahrávat a vydávat novou hudbu, dokud o všem soudy nerozhodnou. Před pár dny ovšem živě vystoupila na prvním víkendu festivalu Coachella, kde po boku Zedda zazpívala písničku "True Colors". A ta se posléze objevila i jako oficiální singl. Nejedná se ovšem o žádnou vzpurnost a porušení smlouvy, jak potvrdil sám Zedd, Dr. Luke a jeho nahrávací společnost vydání skladby povolili.

Nejde tedy o comeback v pravém slova smyslu, Kesha pouze hostuje v Zeddově singlu, navíc pouze v jeho nové verzi. Ta původní se objevila už na jeho stejnojmenném albu z loňského roku, kde jej nazpíval Tim James. Jisté je, že zatímco na jeho desce tato pomalejší písnička spíše zapadne, v singlové podobě a s médii provláčenou zpěvačkou má šanci na mnohem větší úspěch. A možná to vyjde - "True Colors" rozhodně nepostrádá atmosféru a silný refrén. Na sedm z deseti je to určitě.

Pro porovnání si kromě nové můžete poslechnout i původní albovou verzi. Zpěvaččiným angažováním se toho přece jen až tolik nezměnilo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY