Future-pop duo Kamikaze zahájí květnové Free Mondays v Roxy

01.05.2016 19:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

2. květen KAMIKAZE (CH/GER) @ NoD support: ORIENT (CZ) - electro, electronic, glitch, pop, indie, pixel, soul, pop, Bern

Švýcarsko-německé future-pop duo Kamikaze je tvořeno zkušeným jazzovým muzikantem a hudebním inženýrem, který má zase radši edgy konec hudebního spektra. Fabio zastupuje zpěv, kytaru, baskytaru a Alexander zase bicí a klávesy. Nonšalantnost a hravost je slyšet z každého jejich EP, které jsou okořeněné ironickými texty, ve kterých posluchač najde i metafory.

"Většina písní je o luxusních problémech naší generace. Jako děti narozené v osmdesátých a devadesátých letech cítíme, že máme svobodu dělat cokoli, co s našimi životy chceme a psát své vlastní příběhy o úspěchu. Postupem času, když člověk vyroste, ale zjistí, že každý z této generace má stejné očekávání a není dost místa pro všechny," hovoří o jejich textech a tvorbě Fabio.

Jestli jsi dítě osmdesátých a devadesátých let a cítíš se podobně, tak tě bude tahle dvojice bavit. Zábavný, ale ne prvoplánový pop s trochu ponurými prvky. Posloucháš styl Massive Attack, Glass Animas nebo Son Lux? Něco z nich najdeš i u Kamikaze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY