"Lemonade" je tady, Beyoncé vydala svou šestou desku

24.04.2016 09:02 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ještě v sobotu 23. dubna nikdo stoprocentně nevěděl, co je vlastně "Lemonade" zač. Nyní, po odvysílání speciálu na americké HBO, už mají fandové jasno - Beyoncé vydala další vizuální album. Během pořadu se totiž na streamovací platformě Tidal objevila kompletní stejnojmenná deska.

Zpěvačka tak navazuje na obdobně vydanou minulou eponymní nahrávku z konce roku 2013, ta ale tenkrát byla exkluzivně k dostání na iTunes. Nyní si logicky nové album pustíte pouze na Tidalu, který vede její manžel Jay-Z. Nová kolekce obsahuje dvanáct skladeb, přičemž si do několika z nich pozvala i hosty, jmenovitě The Weeknda, Jacka Whitea, Jamese Blakea a Kendricka Lamara. Zpěvačka se na nahrávce rozhodně nenechává svazovat pravidly, dočkáme se i názvuků country.

Prozatím není známo, jestli limoška vyjde i jako CD či kdy či zda vůbec bude dostupná na jiných platformách, ani čeští fandové však nemusejí smutnit. Tidal, stejně jako jiné streamovací služby, také nabízí zkušební dobu zdarma, konkrétně se jedná o celý měsíc. Vyzkoušet ho a poslechnout si mimo jiné i její nové album můžete tady.

Tracklist "Lemonade" je následující: Pray You Catch Me, Hold Up, Don’t Hurt Yourself (feat. Jack White), Sorry, 6 Inch (feat. The Weeknd), Daddy Lessons, Love Drought, Sandcastles, Forward (feat. James Blake), Freedom (feat. Kendrick Lamar), All Night, Formation.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY