Studenti studentům a hudebním lovers - Apríles je v sobotu opět tady

22.04.2016 08:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Žižkovský festival, pořádaný již šestým rokem studenty Arts managementu Vysoké školy ekonomické v Praze, se vrátí již tuto sobotu 23. dubna na Parukářku a od loňska se kvalitou programu opět posunul.

Apriles clanek 2016
© facebook interpreta
Hudební fandové se letos pohoupají na vlně rocku a crossoveru. Mladí pořadatelé sestavili atraktivní line-up, který zahájí po 16. hodině pražská kapela Wild Tides a po nich scénu přebere brněnské rockové trio Rattle Bucket. Headlinery večera budou znovuzrození Cocotte Minute a nakonec se vám představí i česko-slovenští John Wolfhooker.

Doprovodný program startuje ale už ve 14 hodin. Na světlo Žižkova ze svých sklepních prostor vystoupí divadelní skupina OLDstars s festivalovým představením "Sen noci", po kterých předvedou svůj moderně pojatý cirkus mladí Cink Cink Cirk. Kromě toho se mohou návštěvníci těšit na průvodcované prohlídky bunkru Parukářka, které byly v minulém roce velmi žádané. Apríles přinese i výstavy a to rovnou dvě - fotografie starého Žižkova od Pavla Kuby či kultovní komiksové kresby Martyho frky.

Apriles clanek 2016 a
© facebook interpreta
"Třešničkou na dortu bude pro diváky soutěž o lístky na Žižkovskou věž, která nám pomáhala společně s Grafficonem zrealizovat naši fotostěnu, která v tom sehraje důležitou roli," říká Martina Pavlíčková, organizátorka festivalu. O zábavu budou mít postaráno i děti, kterým program připraví mimo jiné kino Aero promítáním nových českých animovaných pohádek a animační dílnou.

Další informace naleznete na www.apriles.cz nebo na facebookové stránce festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY