Rihanna díky "Work" porazila v Americe i The Beatles

20.04.2016 11:15 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Když Rihanna společně s Drakem vydala singl "Work", strhla se mezi fanoušky lavina smíšených názorů. Někteří skladbu milovali, druzí ji ani dodnes nepřestali kritizovat. Nejčastější negativita útočila na to, že RiRi mumlá a nejde jí v písni vůbec rozumět. K tomuhle názoru se přiklonila i velká spousta Američanů: "Nepoznám ani, jestli zpívá 'La la la la la la' nebo 'Ta ta ta ta ta ta,''" psalo se v internetových diskusích.

Kromě toho měla většina posluchačů zamotanou hlavu, když přišlo na obsah textu. Je tedy ta písnička o práci, nebo snad o párty v bistru? Taktéž se mluvilo o tom, že vybrat "Work" jako pilotní singl z nového alba "ANTI" byla naprostá hloupost, neboť skladba nemá žádný rádiový potenciál. Dosavadních devět týdnů na vrcholu amerického žebříčku však ukázalo, že Rihanna a její tým opět dokázali trefit do černého.

Zpěvačka se svými skladbami na špici Billboard Hot 100 za celou dobu své kariéry strávila celkem 60 týdnů. Momentálně jí singl "Work" pomohl porazit The Beatles, kteří mají na svém kontě celkem 59 týdnů. Aby čokoládová kráska kompletně přepsala hudební historii, musí se dopracovat na úroveň Mariah Carey. Ta drží rekord se svými 79 týdny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY