Bratislavský festival NEON nabídne Underworld nebo Above & Beoynd

19.04.2016 13:58 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Velkou řadu letních festivalů rozšíří letos i nultý ročník dvoudenní elektronické akce NEON, která se odehraje 24. a 25. června u bratislavského jezera Zlaté piesky. Návštěvníci si budou moci užít spoustu taneční hudby, jimž budou vévodit koncerty Underworld či Above & Beyond.

Tyto dvě hvězdy samozřejmě nejsou jedinými taháky festivalu. Kromě nich své umění na NEONu předvedou třeba i Nora En Pure, Arty, Ilan Bluestone a Eelke Kleijn. Další účinkující budou ještě oznámeni.

Juraj Volentics, zástupce značky NEON říká: "Našou snahou je zužitkovať dlhoročné skúsenosti z elektronickej scény a pripraviť na Slovensku elektronický festival európskeho formátu, aký si fanúšikovia dlho priali. Projekt NEON je koncipovaný tak, aby bol porovnateľný so špičkovou zahraničnou produkciou elektronického hudobného žánru. Ide o spojenie technického pokroku, audiovizuálneho umenia za podpory európskej špičky v oblasti ozvučenia a laserovej show, tanečných výkonov, inovatívneho dramaturgického a produkčného prístupu a marketingových aktivít."

Vstupenky jde aktuálně pořídit za 27 EUR na jeden den a 49 EUR na oba dny. Kromě nich si můžete koupit i dvě verze speciálních vstupenek: Fan Festival Pass za 99 a VIP Festival Pas za 199 EUR, které samozřejmě obsahují více komfortu než lístky obyčejné.

Dosud ohlášený line-up festivalu je následující:

Pátek 24.6. - Above & Beyond, Arty, Ilan Bluestone a další
Sobota 25.6. - Underworld Live, Nora En Pure, Eelke Kleijn a další


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY