Nový Drake vyjde už tento měsíc, Apple bude mít týdenní exkluzivitu

13.04.2016 16:05 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Po masivním úspěchu skladby "Hotline Bling" se fanoušci kanadského rappera Drakea konečně dočkají nové desky.

Drake datum vydání nového alba oznámil svým fanouškům na svém twitterovém účtu. Termín je stanoven na 29. dubna 2016 a album ponese název "Views From The 6". Zpěvák v jednom ze svých posledních rozhovorů prozradil, že číslo šest, které je obsaženo v titulu, představuje jeho rodné město Toronto. "Snažil jsem vytvořit hudbu pro naše město," říká. Nahrávka bude první týden k dostání pouze na Apple Music a iTunes, se kterými má umělec uzavřenou smlouvu.

Na internetových diskusích se šušká, že v tracklistu by se měla objevit i jména jako Jay-Z, Beyoncé, Kanye West nebo také dcera herce Willa Smitha - Willow Smith.

Jeho poslední studiovkou byla dosud "Nothing Was The Same", kterou populární Kanaďan vydal v roce 2013. Té se v prvním týdnu prodalo kolem 658 000 kopií a stala se tak sedmou nejlépe prodávanou americkou deskou onoho roku. Z alba vzešly hity jako je "Started From The Bottom" nebo "Hold On, We're Going Home". Od té doby se Drake soustředil pouze na mixtapy nebo samostatné singly. Během uplynulých let rapper taktéž spolupracoval na mnoha skladbách s jinými umělci. Momentálně dobývá světové hitparády s Rihannou a jejím "Work".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY