Paulie Garand odstartoval klipem k "Satori" hlasování, kam zamíří Red Bull Tour Bus

12.04.2016 09:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

"Satori" je intuitivní prožitek, nic, co by šlo dopředu promyslet. Pro Paulieho Garanda a Kennyho Rougha je to naplnění hudbou. "Satori" je moment osvícení, nic, co můžeš plánovat. Momenty euforie, které jdou ruku v ruce s tvořivostí. Největší význam slova "Satori" vidí ale Paulie v tom, že se ztotožnil s uměním všeho druhu - ať už to je muzika, design, grafika, video nebo móda.

V klipu se mihne i DJ Wich, Indy a LA4, kteří společně s Pauliem a Kennym pojedou Red Bull Tour Bus šňůru po čtyřech českých městech. Další z vizuálů k desce "Boomerang" má na svědomí Zdeněk Sopůšek z party Forward Creatives. Tentokrát se točilo na velice netradičních místech, klip je dynamická spojka se světem, kam málokdo z nás denně vstupuje - svět bez pravidel.

Letos v červnu se rozjede hudební koráb Red Bull Tour Bus do čtyř českých měst. Z backstage na střechu polezou nejen Paulie Garand & Kenny Rough, ale uvidíme i očekávaný návrat Indy & Wich a vše si se živými nástroji pohlídá kapela Champion Sound.

Čtyři města, čtyři koncerty. Hlasuj i ty, kam má Tour Bus zamířit: Brno, České Budějovice, Jihlava, Kroměříž, Liberec, Olomouc, Plzeň, Ústí nad Labem. Hlasování probíhá na redbull.cz/tourbus od 10. do 30. dubna.

Video je ke zhlédnutí exkluzivně na webu Red Bullu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY