Indie-popový King Charles se představí už za pár dnů v Praze

31.03.2016 18:12 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Třicetiletý hudebník s nepřehlédnutelnou vizáží bohémského aristokrata King Charles vystoupí již 6. dubna v pražském klubu Roxy. Půjde o první vystoupení tohoto charismatického britského umělce v České republice.

King Charles dosud vydal dvě studiové nahrávky. Tu poslední z letošního ledna "Gamble For A Rose" přiveze na pozvání pořadatelů festivalu Rock For People ukázat i českému publiku. Právě aktuální novinka posunula Charlese Costu mezi nejskloňovanější jména současné indie-popové, potamžmo folk-popové scény. Povedené nahrávce nechybí procítěné balady ani působivé hity a kritiky bylo přijato velmi pozitivně.

Zájem však zpěvák a skladatel vzbudil již v roce 2010, kdy vyhrál soutěž International Songwriter's Competition se svou skladbou "Love Lust". V porotě ho do vítězného finále posunuli Tom Waits, Jerry Lee Lewis nebo Jeff Beck.

Vstupenky jsou v předprodeji k dispozici na GoOut.cz za 450 Kč. Jako host se představí jedna z nejvýraznějších nadějí tuzemské písničkářské scény Thom Artway.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY