Avicii to balí, letos absolvuje poslední vystoupení

30.03.2016 18:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Hudební průmysl se rozhodl tak trochu opustit jeden z nejoblíbenějších DJů a producentů. Koncem tohoto roku chce veškerého vystupování nechat Švéd Avicii.

Ten tuto překvapivou informaci zveřejnil krátce po velikonočních svátcích a ve svém stanovisku mimo jiném uvádí, že v letošním roce odehraje poslední turné a DJských vystoupení taktéž zanechá s koncem roku 2016. Jedním dechem však dodává, že ke svým fanouškům bude i nadále promlouvat právě hudbou.

Ve svém písemném stanovisku zmiňuje mnoho z toho, co za svou kariéru dokázal, děkuje všem, kteří mi byli oporou, a celé to vyznívá, jako by se se světem show businessu kompletně loučil. To potvrzují i reakce jeho DJských kolegů včele s Deadmau5em, Nicky Romerem, Stevem Angellem nebo Stevem Aokim, kteří jeho rozhodnutí schvalují, podporují, ale zároveň smutně dodávají, že jim Aviciiho přítomnost na festivalech a vystoupeních bude chybět.

Dodejme, že Avicii patří k těm DJům, kteří se dostali mezi naprostou elitu ve velmi krátké době. I když si tento šestadvacetiletý Švéd svůj úspěch ze začátku užíval, následně ji trošku neustál. Třeba je i tato skutečnost důvodem, proč se chce koncem tohoto roku konečně stáhnout do ústraní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY