Halsey má s "Colors" zaděláno na další hit. Podařilo se i video s nečekaným koncem

02.03.2016 11:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Jedno z největších loňských popových překvapení, zpěvačka Halsey a její debut "Badlands", ještě neřeklo poslední slovo. "Colors" je (spolu s "New Americana") patrně nejhitovější písnička z výborného alba a bylo jen otázkou času, kdy se dočká i klipu. Ten si svou premiéru odbyl koncem února a je stejně povedený jako singl samotný.

Krátkovlasá Halsey se opět prezentuje s delšími vlasy a pomocí svého nového videa vypráví příběh o lásce, jehož pointa možná překvapí nejednoho diváka. Hlavní mužskou roli ztvárnil Tyler Posey, známý především ze seriálu "Teen Wolf", a zápletka se odehrává ve středoškolském prostředí. Přímočará popová skladba filmovému ladění vizuálu skvěle sedla a došlo i na barvy, o kterých zpěvačka zpívá - tedy především na modrou a šedivou.

Halsey, která tak ráda přidává do svých videí i ukázky z jiných písniček, mohla na závěr klidně použít i instrumentálku "Colors pt. II" z deluxové edice, která by celek posunula ještě o stupeň výš. I v této podobě se však jedná o solidně odvedenou práci na všech frontách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY