Charli XCX má svůj vlastní label. Vydá na něm nové EP "Vroom Vroom"

25.02.2016 09:10 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Nové album Charli XCX by mělo být už dokončeno. Další detaily ohledně jeho vydání či podoby tracklistu nám však zatím nejsou známy. Přesto je kolem britské zpěvačky v posledních dnech pořádně rušno.

Nejprve uvedla na scénu svůj vlastní label Vroom Vroom Recordings, který shora bude světit domovský Warner. "Vroom Vroom Recordings je můj nový experimentální label, který bude kombinovat bubblegumový pop s tajemstvím a temnotou. Podepsaní umělci budou ostří, silní, smrtící a hlavně zanechají svou stopu v pop music," řekla o něm muzikantka.

Sama prostřednictvím něj vydá již 26. února EP "Vroom Vroom", prolog před očekávanou dlouhohrající nahrávkou. Labelu se už také upsala dvojice nováčků RIVRS a CuckooLander. "Vždy mě fascinovali stydliví a introvertní lidé - asi proto, že sama taková nejsem - a oba dva projekty v sobě přesně tohle mají. Jejich hudba mě velmi uchvacuje a vtahuje do sebe a myslím si, že to samé udělá i s ostatními posluchači."

"Vroom Vroom" bude obsahovat následující songy: Vroom Vroom, Paradise (feat. Hannah Diamond), Trophy, Secret (Shh). Pod článkem si můžete pustit náhled do katalogu labelu včetně zpěvaččiny eponymní skladby. K dispozici je také plnohodnotná "Trophy", která si odbyla premiéru v pořadu Zanea Lowea na rádiu Beats 1.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY