Všichni Svatí vydávají nové album

12.03.2016 18:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Všichni Svatí přichází s novým studiovým albem. Desku pojmenovala jednoduše "Všichni Svatí" a nabízí na ní jedenáct písní.

Producentem alba, kterým kapela navazuje na úspěch dva roky starého debutu "Vytáhni mě z davu" se stal Gerry Leonard, kapelník a kytarista Davida Bowieho či Suzanne Vega. Gerryho s kapelou seznámil Karel Holas ze skupiny Čechomor, který na druhé desce Všech svatých také spolupracuje. "Je vždy zábava pracovat s touto kapelou, protože je zde skvělá energie a smysl pro přátelství v hudbě i mimo ní. Vyrostl jsem hraním v kapelách a vždy měl rád způsob, jakým je muzika tvořena a předváděna skupinou. Všichni kluci jsou skvělí a velice talentovaní," uvedl Gerry v rozhovoru během své nedávné návštěvy v Praze.

Finálních úprav novinky se ujala světová legenda masteringu a několikanásobný držitel cen Grammy - Bob Ludwig. Tento americký zvukový inženýr spolupracoval během své kariéry například s Jimi Hendrixem, Markem Knopflerem, Frankem Zappou či skupina Metallica. "Jsem nadšený a nesmírně rád, že se nám poštěstilo spolupracovat s těmito hvězdami svého oboru. Práce na novém albu probíhala ve velice přátelském duchu. Profesionální přístup všech zúčastněných nám pomohl vytvořit mimořádnou desku," uvedl po natáčení Honza Dvořák, zpěvák kapely Všichni Svatí.

Z alba "Všichni Svatí" byl již před pár týdny představen pilotní singl "Jednou to skončí". Na video k této písni, kterou již nasadilo několik tuzemských rádií do svých playlistů, se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY