Jean Michel Jarre odtajnil vše o pokračování projektu "Electronica"

24.02.2016 18:11 - Jaromír Koc | foto: Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre - Electronica 2: The Heart Of Noise
© facebook interpreta
Jak jsme před časem informovali, Jean-Michel Jarre poslední měsíce finišoval s druhou částí svého projektu "Electronica". Nyní je konečně vše hotové a titul s názvem "Electronica 2: The Heart Of Noise" se v obchodech objeví již počátkem května.

Francouzský hudební mág se i tentokrát obklopil kolegy z hudební branže, jejichž hudbu miluje či obdivuje. Rozhodně to nebylo jednoduché a časově nenáročné, není tak divu, že s celým projektem "Electronica" strávil celých pět let. Ale povedlo se mu ke spolupráci vyprovokovat mnoho špičkových hudebníků, a to v mnoha případech i takových, kteří nejsou spojením s jinými hudebníky příliš nakloněni.

Deska "Electronica 2: The Heart Of Noise" vyjde šestý květnový den a nabídne spojení Jarreho například s Pet Shop Boys, Primal Scream, Peaches, Cyndi Lauper, The Orb, Yello nebo Hansem Zimmerem. Titul bude k mání na CD, vinylu a taktéž ve dvou rozsáhlejších boxech. Ten první bude kombinovat oba dva fyzické formáty a nabídne i přístup k bonusovému materiálu. Ten druhý box bude opět zahalen za zlatavé barvy a najdeme v něm plakáty, litografické fotografie a další USB s alternativními verzemi písní.

Kompletní tracklist bude vypadat následovně: The Heart Of Noise Pt. 1 (with Rone), The Heart Of Noise Pt. 2, Brick England (with Pet Shop Boys), As One (with Primal Scream), Exit (with E.S.), These Creatures (with Julia Holter), Here For You (with Gary Numan), The Architect (with Jeff Mills), What You Want (with Peaches), Circus (with Siriusmo), Why This, Why That (with Yello), Switch On Leon (with The Orb), Gisele (with Sebastien Tellier), Electrees (with Hans Zimmer), Swipe To The Right (with Cyndi Lauper), Walking The Mile (with Christophe), Falling Down, The Heart Of Noise (The Origin).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY