Adam Ďurica míří na jediný koncert do Prahy. Můžete být zdarma u toho

14.02.2016 11:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slovenský zpěvák Adam Ďurica se v současné době nachází na turné, během kterého odehraje i jeden koncert v Praze. Musicserver tam dva z našich čtenářů s doprovodem dostane zcela zdarma.

Tour, které bylo na Slovensku téměř okamžitě vyprodané, odstartovalo 9. února v Levici a pokračuje do dalších měst u našich sousedů. Pražský Lucerna Music Bar, kde Adam zahraje již v pondělí 15. února, je jedinou zastávkou v Česku, tedy i jedinečnou příležitostí vidět u nás talentovaného písničkáře naživo.

Kromě osvědčených hitů "Mandolína" nebo "Neľutujem", které se prohnaly i českou IFPI hitparádou, se fanoušci dočkají například i živého podání nového singlu "Tak to vidím já". K tomuto songu se před časem natáčel intimní videoklip, do kterého Ďurica zapojil i svoji přítelkyní Kiku. Než bude vizuál představen, můžete si pod článkem prozatím pustit lyric video.

A pokud si chcete Adama Ďuricu vychutnat naživo, zapojte se do naší bleskové soutěže o 2 x 2 vstupy na zítřejší koncert (15. února) v Praze. Stačí nám napsat název aktuálního alba Adama Ďurici a mít jen trochu štěstí při losování.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY