Ronan Keating vydá v únoru již desátou sólovku

20.01.2016 10:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Irský zpěvák, skladatel a hudebník Ronan Keating, který se proslavil (nejen) jako člen kapely Boyzone, se po čase opět rozhodl oprášit svoji sólovou kariéru. Již v únoru vydá své desáté album.

Ronan svoji jubilejní novinku pojmenoval "Time Of My Life" a vydá ji dvanáctý únorový den. Album bude obsahovat celkem jedenáct autorských písní, pomyslným bonusem je cover oscarového hitu "Falling Slowly", který pochází z repertoáru Glena Hansarda a Markéty Irglové.

Jak Ronan v nedávném rozhovoru uvedl, psaní písní pro toto album mu trvalo přibližně rok, ale songy, které deska obsahuje, považuje za nejosobnější, jaké kdy natočil. Důvodem bude asi ten fakt, že většina textů je inspirována jeho ženou, australskou televizní producentkou a modelkou Storm Uechtritz, s níž se oženil loni v srpnu. Pilotním singlem alba se stala píseň "Let Me Love You", na jejíž video se můžete podívat pod článkem.

Kompletní tracklist desky "Time Of My Life" bude vypadat následovně: Let Me Love You, As Long As We're In Love, Breathe, She Knows Me, Time Of My Life, In Your Arms, Landslide, Keep It Simple, Don't Think I Remember, Shine Like Gold, Grow Old with Me, Falling Slowly (featuring The Shires).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY