Zaz vydá koncem února další živák

14.01.2016 13:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Francouzská zpěvačka Zaz ohlásila vydání dalšího živáku. Titul nazvaný "Sur La Route" se v obchodech objeví 26. února na kompletu CD/DVD a Blu-ray disku.

Pro zasvěcené ale nepůjde o úplnou novinku. Tento titul totiž ve Francii vyšel již koncem října minulého roku a doprovázela jej velká mediální kampaň, která zahrnovala například i promítání koncertního záznamu v kinech. Nyní si ho konečně budou moci dopřát i fanoušci ve zbytku světa.

Populární francouzská umělkyně pořídila záznam "Sur La Route" během loňského světového turné, které čítalo v první fázi třiadevadesát koncertů po celém světě. Zaz se během něj zastavila také v České republice: odehrála u nás dokonce tři show. Jak se ale zdá, českému publiku ani toto nestačilo, a tak se k nám pětatřicetiletá rodačka z města Tours již v polovině února vrátí. Zazpívá tentokrát v Brně.

Dodejme, že jako bonus zpěvačka na novém živáku nabídne jednu studiovou novinku, která zároveň na projekt "Sur La Route" poutá na internetu i v rádiích. Song "Si Jamais J'oublie", který byl před pár dny nasazen i do českého éteru, si můžete poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY